Παιδικός Σταθμός

Ο δρόμος που διανύει το παιδί στα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι πραγματικά μεγαλειώδης και καθοριστικός για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του.

Με τον όρο «προσωπικότητα» εννοούμε ένα συνδυασμό ιδιοσυγκρασίας, συνηθειών και τρόπου σκέψης που χρησιμοποιεί ένα άτομο στη ζωή του. Για παράδειγμα ένα παιδί μπορεί να είναι εσωστρεφές ή εξωστρεφές, να του αρέσει να παίζει μόνο του ή να γίνεται η ψυχή της παρέας. Παρατηρώντας λοιπόν την προσωπικότητα ενός παιδιού να αναπτύσσεται από μικρή ηλικία μπορεί μία παιδαγωγός  να συμβάλλει και να τη διαμορφώσει.

Ο παραπάνω λοιπόν, είναι ένας σημαντικός λόγος για να αποφασίσει ο γονέας να δώσει τη δυνατότητα στο παιδί του να ανοίξει τα φτερά του και να μεταπηδήσει από την αποκλειστική αγκαλιά της οικογένειάς του στην αγκαλιά ενός παιδικού σταθμού.

Στον παιδικό σταθμό μας η αγκαλιά μας ανοίγει διάπλατα για τα παιδιά μας. Mε μεγάλη ευαισθησία και υπευθυνότητα προσπαθούμε να προσφέρουμε  όμορφες στιγμές που θα γίνουν αργότερα ωραίες αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία.

Επίσης, καίριο μέλημα μας είναι να δώσουμε στα παιδιά τα χρόνια που θα τα φιλοξενήσουμε στον παιδικό σταθμό μας ποικίλα παιδαγωγικά ερεθίσματα ,πολλές εμπειρίες μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Με σκοπό να μάθει να επικοινωνεί, να μοιράζεται, να εκφράζεται να συνεργάζεται, να πειραματίζεται, να ακολουθεί κανόνες σημαντικούς για την ομαλή συνύπαρξη με τα υπόλοιπα παιδιά.

Με την ομαλή λοιπόν συντροφιά με τους συνομήλικούς του ,το παιδί ανεξαρτητοποιείται και μοιράζεται βιώματα κ εμπειρίες ξεπερνώντας φόβους κ ανασφάλειες. Ακόμα καλλιεργεί το λόγο του, ενώ συγχρόνως μέσα από τις οργανωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τις  δασκάλες αποκτά βάσεις για το νηπιαγωγείο αργότερα.

Σε ένα λοιπόν, λειτουργικό  περιβάλλον που του προσφέρει αγάπη και φροντίδα και που διαθέτει ένα οργανωμένο και σωστά δομημένο πρόγραμμα από άρτιες εκπαιδευτικούς τα παιδιά θα αναπτυχθούν νοητικά, συναισθηματικά, κοινωνικά σωματικά και αισθητικά.

Και θα καλλιεργηθούν οι δεξιότητες του μέσα από μία δημιουργική, σύγχρονη και ελκυστική προσχολική εκπαίδευση.

Τέλος, η ένταξη ενός παιδιού στη σχολική ζωή και στις ομαδικές λειτουργίες είναι μια λεπτή και ευαίσθητη διαδικασία που απαιτεί συνεργασία των δασκάλων με τους γονείς, ατομική προσέγγιση και σεβασμό του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Το Kids διαθέτει τα παρακάτω τμήματα:

•Μετα-βρεφικό

•Παιδικό

•Προ-νήπιο

Ψαρών 69, Κορυδαλλός

210 4977763

info@kids.edu.gr

 

Kids Parking

Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης  και Νηπιαγωγείο

Ψαρών 69, Κορυδαλλός 181 20

210 4977763

info@kids.edu.gr